Ποντάρει στον Μαυρία η Κ21 της Σάντερλαντ για το ματς με τη Γιουνάιτεντ

Ο Χάρης Μαυρίας παραμένει... ζεστός, ενισχύοντας την Κ21 της Σάντερλαντ, από τη στιγμή που δεν έχει χρόνο συμμετοχή με την πρώτη ομάδα και σήμερα η ομάδα του ποντάρει πολλά σε αυτόν για το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ.

Ποντάρει στον Μαυρία η Κ21 της Σάντερλαντ για το ματς με τη Γιουνάιτεντ

Ο νεαρός διεθνής άσος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάντερλαντ και υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει ακόμη μια νίκη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Λίβερπουλ της οποίας επικράτησε με 1-0, με τον Έλληνα άσο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

"Βλέποντας τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες, καθώς και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές", τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια Χάρης Μαυρίας κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο προπονητής της K21, Ρόμπι Στοκντέιλ, εκτελεί χρέη υπηρεσιακού στην πρώτη ομάδα κι έτσι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ: " Ο Ρόμπι με έχει βοηθήσει πολύ και με εμψυχώνει συνεχώς λέγοντάς μου να δοκιμάζω και κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτό πιστώνεται τον Ρόμπι γιατί μας κάνει να δουλεύουμε πολύ σκληρά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK