Το ερωτικό μήνυμα του Μπορίνι στη σύντροφό του

Αυτό θα πει πάθος για το έτερον ήμισυ! Διαβάστε το φλογερό μήνυμα του άσου της Σάντερλαντ Φάμπιο Μπορίνι για τη σύζυγό του με αφορμή τα γενέθλιά της (φωτογραφίες).

Το ερωτικό μήνυμα του Μπορίνι στη σύντροφό του

Τον Ιούνιο του 2015 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και η φλόγα του έρωτα είναι πολύ ισχυρή τόσο για τον Φάμπιο Μπορίνι όσο και για τη σύζυγό του Έριν Ο'Νιλ.

Τρανή απόδειξη το άκρως ερωτικό μήνυμα που έστειλε ο Ιταλός άσος της Σάντερλαντ προς το άλλο του μισό (μοντέλο στο επάγγελμα) το Σάββατο, με αφορμή τα γενέθλια της.

"Ευτυχισμένα γενέθλια στην καλύτερα γυναίκα όλων των εποχών!! Ευχαριστώ για όλες τις καλές αναμνήσεις που μου δίνεις... και μπορώ να πω ότι μου έχεις αλλάξει τη ζωή!! Σε αγαπώ τόσο πολύ!! Να έχεις την καλύτερη ημέρα", έγραψε ο 25χρονος φορ στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, με το μήνυμα αυτό να συνοδεύεται από μία φωτογραφία του ζευγαριού σε τρυφερό ενσταντανέ!

 

Η σύντροφος του Μπορίνι μέσα από φωτογραφίες:

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ