Σκέφτεται να αποσυρθεί στα 29 του ο Μίτσου!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Μίτσου, δεν υπολογίζεται από τη Σουόνσι και πλέον στο μυαλό του υπάρχει το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αν και μόλις 29 ετών!

Σκέφτεται να αποσυρθεί στα 29 του ο Μίτσου!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Μίτσου είχε ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του στην πρώτη χρονιά με τη φανέλα της Σουόνσι στη Premier League. Ωστόσο πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στη Νάπολι χωρίς να καταφέρει να πείσει και η καριέρα του άρχισε να παίρνει τον κατήφορο.

Ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα τελείωσε τον περασμένο Μάιο και ο Ισπανός επέστρεψε στην Σουόνσι όπου είχε συζήτηση με τη διοίκηση για μείωση αποδοχών στο συμβόλαιό του. Εκείνος δεν το δέχθηκε με αποτέλεσμα να τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας και η Σουόνσι να μην τον δηλώνει στη λίστα για τα ματς του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος αυτή τη στιγμή προπονείται μόνος του στην πατρίδα του αν και ουσιαστικά ανήκει ακόμη στη Σουόνσι. Βλέποντας όμως πως θα χάσει όλη τη χρονιά (δεν είναι δηλωμένος για την Premier) και έχοντας εδώ και δύο σεζόν πρόβλημα με τον αστράγαλό του, πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί σε ηλικία 29 ετών!

News 24/7

24MEDIA NETWORK