Συγγνώμη από Μουρίνιο και "πρόκληση" από Ζλάταν

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολογήθηκε στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για τη συντριβή από την Τσέλσι ενόψει του ντέρμπι με την Σίτι όμως την ίδια ώρα ο Ιμπραχίμοβιτς "έγραφε" με ατάκα του!

Συγγνώμη από Μουρίνιο και "πρόκληση" από Ζλάταν
© REUTERS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ταπεινωτική ήττα (0-4) από την Τσέλσι το απόγευμα της Κυριακής για το πρωτάθλημα και λίγες ώρες πριν το σπουδαίο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σίτι για τους "16" του League Cup ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας του.

Αυτό το έκανε μέσω γραπτής δήλωσης στο match programme του αγώνα με την ομάδα του Γκουαρδιόλα, με τον Πορτογάλο να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ως ηγέτης αυτής της ομάδας θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγγνώμη από Μουρίνιο και "πρόκληση" από Ζλάταν

Η ήττα με 4-0 από την Τσέλσι δεν είναι ένα αποτέλεσμα επιπέδου Γιουνάιτεντ, ήταν ένα αποτέλεσμα που έκανε όλους εμάς να είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για τους οπαδούς μας και όλοι ζητάμε συγγνώμη.

Για ακόμα μια φορά στο Stamford Bridge οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί και τραγουδούσαν για 90 λεπτα ενώ η ομάδα έχανε. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους οπαδούς που θα τραγουδούσαν για 90 λεπτά με αυτό τον τρόπο και ενώ η ομάδα τους έχανε.

Συγγνώμη από Μουρίνιο και "πρόκληση" από Ζλάταν
© MARK PAIN/REX/SHUTTERSTOCK

Ακόμα και στην καλύτερη περίοδο στην ιστορία της ομάδας υπήρχαν βαριές ήττες - έχω νικήσει την Γιουνάιτεντ με σκορ 3-0 ως προπονητής και δύο φορές με 3-1 σκορ- αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν μπορούμε να αποδεχτούμε αποτελέσματα όπως αυτό που είχαμε την Κυριακή".

Σε διαφορετικό μήκος κύματος ήταν πάντως οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθώς σε ερώτηση στο match programme (του αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Σίτι) για το αν έχει γνωρίσει οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι όσο καιρό ανήκει στους "κόκκινους διαβόλους", απάντησε με νόημα:

Συγγνώμη από Μουρίνιο και "πρόκληση" από Ζλάταν
© BPI / MATT WEST

"Έχω γνωρίσει πολλούς οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έγιναν φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν με συνάντησαν...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK