Συναγερμός για την 4η θέση της Αγγλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ

H Πρέμιερ Λιγκ προβληματίζεται από τις "φτωχές" επιδόσεις των ομάδων της στο Γιουρόπα Λιγκ και αναζητά τρόπους για να αλλάξει τα κακώς κείμενα.

Συναγερμός για την 4η θέση της Αγγλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ρούνεϊ-Φάμπρεγας-Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κίνητρα στις ομάδες που συμμετέχουν έτσι ώστε να παίρνουν περισσότερο σοβαρά το Γιουρόπα Λιγκ σκέφτεται να δώσει η Πρέμιερ Λιγκ.

Μπροστά στη σοβαρή απειλή να χάσει η αγγλική Λίγκα την 4η θέση που δικαιούται στο Τσάμπιονς Λιγκ οι ιθύνοντες προσανατολίζονται στο να προσφέρουν ανταλλάγματα, οικονομικά και άλλα, στους αγγλικούς συλλόγους που συμμετέχουν στη δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Αγγλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η αδιαφορία των ομάδων τους για το Γιουρόπα (κυρίως αυτών που αποκλείονται πρόωρα από το Τσάμπιονς Λιγκ) "πληγώνει" τη συνολική συγκομιδή βαθμών με συνέπεια να τίθεται πλέον θέμα για την 4η θέση από τη σεζόν 2017-2018.

Εκτός από τα χρήματα, τα οποία έτσι και αλλιώς η Πρέμιερ Λιγκ διαθέτει σε πολύ μεγάλα....αποθέματα, οι ιθύνοντες σκέφτονται επίσης να ελαφρύνουν το πρόγραμμα των ομάδων τόσο στο αγγλικό Κύπελλο όσο και στο Λιγκ Καπ περιορίζοντας τον αριθμό των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK