Τα... γαλλικά των Ρανιέρι και Βάρντι

Τις περίεργες εκφράσεις που ανταλλάσσουν μεταξύ τους ο Κλαούντιο Ρανιέρι και ο Τζέιμι Βάρντι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της Λέστερ αποκάλυψε ο Άγγλος επιθετικός στην αυτοβιογραφία του. Η σχέση τους έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Τα... γαλλικά των Ρανιέρι και Βάρντι
Βάρντι-Ρανιέρι-Λέστερ

Η σχέση του Κλαούντιο Ρανιέρι με τον Τζέιμι Βάρντι δεν ήταν πάντα η ίδια. Στην αρχή οι δυο τους ήταν πιο απόμακροι, αλλά πλέον είναι σχεδόν κολλητοί! Μιλούν μάλιστα μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μερικά... γαλλικά! Τα αποκάλυψε όλα ο Άγγλος επιθετικός στην αυτοβιογραφία του.

"Τον κοίταξα, μπερδεμένος, και ο Κλάουντιο είπε 'Εσύ, εσύ πάντα μιλάς. Είσαι σαν ένα γ@#!ο ραδιόφωνο. Εσύ, ραδιοφωνική πόρνη' Το παρατσούκλι κόλλησε", έγραψε ο Βάρντι στην αυτοβιογραφία του, αποσπάσματα από την οποία δημοσιεύει η "Sun".

Τα... γαλλικά των Ρανιέρι και Βάρντι

Για να πάρει το αίμα του πίσω, ο Βάρντι προσέγγισε τον γυμναστή Αντρέα Ατζαλίν, ζητώντας να μάθει κάποιες φράσεις στα ιταλικά: " Θα πω 'μπασταρδε' στα ιταλικά όταν με φωνάξει με το παρατσούκλι μου και θα γελάσουμε κι οι δυο, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να το τραβήξω τόσο. Εξάλλου, είναι ο προπονητής".

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του, ο Άγγλος για τον Ρανιέρι είναι μια... "ραδιοφωνική πόρνη", ενώ ο Ιταλός κόουτς για τον Βάρντι είναι "μπάσταρδος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK