Τα super talents της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να ξοδεύει ολόκληρες περιουσίες σε μεταγραφές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, περιμένουν πως αυτοί οι νεαροί παίκτες παίκτες θα κάνουν τη διαφορά. Διαβάστε ποιοι είναι και απολαύστε τα... κατορθώματα τους (VIDEOS).

Τα super talents της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

TAHITH CHONG (17 ΕΤΩΝ)

Γεννημένος στην Καραϊβική τον Δεκέμβριο του 1999, έχει ολλανδική υπηκοότητα και φυσικά ξεχώρισε με αποτέλεσμα να υπογράψει στην Γιουνάιτεντ. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά.

Στην Αγγλία πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει το next big thing των ακαδημιών της ομάδας.

TIMOTHY FOSU-MENSAH (19 ΕΤΩΝ)

Άλλος ένας Ολλανδός, αυτός γεννημένος στο Άμστερνταμ τον Ιανουάριο του 1998. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και καμιά φορά δεξιά. Φέτος ο Ζοζέ Μουρίνιο του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και σιγά-σιγά αναμένεται να μπει στο rotation.

AXEL TUANZEBE (19 ΕΤΩΝ)

Γεννημένος στο Κονγκό, έχει πάρει την αγγλική υπηκοότητα και μάλιστα είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές των "λιονταριών". Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ξεχωρίζει για την ταχύτητα και τη δύναμη του. Βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

CALLUM GRIBBIN (19 ΕΤΩΝ)

Μεσοεπιθετικός με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Θεωρείται μετρ στις στημένες φάσεις, ενώ πολλά φάουλ του έχουν γίνει γκολ. Δεκάρι από τα λίγα και πολλοί στην Αγγλία περιμένουν πως σε λίγα χρόνια θα αποτελεί βασικό στέλεχος της Γιουνάιτεντ.

ANGEL GOMES (17 ΕΤΩΝ)

Μέσος με ηγετικά χαρακτηριστικά γεγονός που του έδωσε το περιβραχιόνιο στις μικρές εθνικές της Αγγλίας. Παίζει τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και σαν δεκάρι και ξεχωρίζει για τις μακρινές του μπαλιές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK