Τεράστια ζημιά για τη Γιουνάιτεντ η μεταγραφή-πώληση του Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι κατέληξε στη Λιόν (μέχρι το 2022) 18 μήνες αφότου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρυσοπλήρωσε την Αϊντχόφεν. Πολλαπλά χαμένη η αγγλική ομάδα.

Τεράστια ζημιά για τη Γιουνάιτεντ η μεταγραφή-πώληση του Ντεπάι

Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά αποτυχημένη ήταν η μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πήγε στους "κόκκινους διαβόλους" (από την Αϊντχόφεν) ως επιλογή του Λουίς Φαν Χάαλ και ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Παρόλα αυτά στον 1,5 χρόνο που έμεινε στο "Όλντ Τράφορντ" δεν κατάφερε να προσαρμοστεί - αποδώσει, όπως πολλοί περίμεναν. Έπαιξε σε 53 παιχνίδια συνολικά και πέτυχε μόλις 4 γκολ, δίχως να καθιερωθεί στην 11άδα.

Από τη μεταγραφή του Ντεπάι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε χαμένη απ' όλες τις πλευρές, διότι από έναν ποδοσφαιριστή που προοριζόταν για βασικός κέρδισε ελάχιστα στο γήπεδο. Ταυτόχρονα δε από τη Λιόν, στην οποία κατέληξε με 5ετές συμβόλαιο, δεν έλαβε πίσω ούτε τα 2/3 από τα 34 εκατομμύρια που είχε δώσει στους Ολλανδούς πριν από 18 μήνες.

Ακόμη κι αν τα 18,5 εκατ. γίνουν με τα μπόνους που προβλέπεται στη συμφωνία 25 εκατ, η ζημιά είναι μεγάλη... Μάλιστα η Γιουνάιτεντ, που κράτησε το αβαντάζ να μιλήσει πρώτη με τη Λιόν, θα χρειαστεί να ξαναπληρώσει αν κρίνει πως ο 23χρονος διεθνής εξελίχθηκε τόσο που τον θέλει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK