Τέρι: "Τους ζέσταινα τη λεκάνη της τουαλέτας"

Μια ιδιαίτερη ιστορία από τα χρόνια που πέρασε ως πιτσιρικάς στην Τσέλσι... υπηρετώντας τους μεγαλύτερους θυμήθηκε ο Τζον Τέρι, ο οποίος αποκάλυψε πως ζέσταινε ακόμη και την λεκάνη της τουαλέτας για χάρη τους.

Τέρι: "Τους ζέσταινα τη λεκάνη της τουαλέτας"

Ο αρχηγός των "μπλε" αποκάλυψε πως ήταν το παιδί για τα θελήματα κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της παρουσίας του στην Τσέλσι, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε μερικές... ιδιαίτερες απαιτήσεις που είχαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές.

"Έκανα τα πάντα γι'αυτούς. Τους έφτιαχνα τσάι και καφέ, ακόμη και ηλίθια πράγματα όπως το να κάθομαι στην λεκάνη στην τουαλέτα για να τους ζεσταίνω τη θέση τις κρύες μέρες του χειμώνα στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Είναι περίεργο όταν το σκέφτεσαι αλλά ήταν μέρος της εξέλιξής μας.

Είχα όλους εκείνους τους παίκτες όπως τον Ντένις Γουάιζ και Μάικλ Ντιούμπερι για να θαυμάζω και να με προσέχουν. Σήμαινε πολλά για εμένα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρύλος της Τσέλσι μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Τέρι: "Τους ζέσταινα τη λεκάνη της τουαλέτας"

Συγκεκριμένα για τον Γουάιζ τόνισε: "Του καθάριζα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Τα ήθελε να λάμπουν, οπότε έπρεπε να τα φροντίζω καλά. Μερικές φορές μου έδινε χαρτζιλίκι. Κάθε φορά που σκόραρε έπαιρνα 25 λίρες, που αποτελούσε τον μισό εβδομαδιαίο μου μισθό τότε! Παρακαλούσα να μας έδιναν πέναλτι για να σκοράρει και να πληρωθώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK