Τέτοιο μήνυμα λατρείας ο Μπονγκ δεν θα περίμενε στα πιο τρελά του όνειρα!

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος έλαβε ένα γράμμα από έναν... συνονόματο θαυμαστή του με λόγια λατρείας!

Τέτοιο μήνυμα λατρείας ο Μπονγκ δεν θα περίμενε στα πιο τρελά του όνειρα!
EUROKINISI

Λατρεία και πανζουρλισμός για τον Καμερουνέζο, πρώην αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Μπράιτον, Γκαετάν Μπόνγκ, ο οποίος στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter δέχθηκε μια τρομερή έκπληξη.

Ο ποδοσφαιριστής ανήρτησε ένα γράμμα που του εστάλη απ' την Αριζόνα των ΗΠΑ και έφερε την υπογραφή του νούμερο ένα θαυμαστή του, ονόματι... Μπόνγκ!

Εμμέσως πλην σαφώς, το γράμμα του οπαδού με το όνομα Γουόρτσεστερ Μπονγκ, είχε ως εξής: " Καλησπέρα κύριε Γκαετάν Μπόνγκ, σας γράφω για να σας πω πως πριν μερικούς μήνες, παρακολούθησα έναν αγώνα πρωταθλήματος και παρατήρησα μια φανέλα που έγραφε το επίθετό μου. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που είδα το όνομά μου γραμμένο που την αγόρασα και τώρα την φοράω περήφανα κάθε φορά που παίζω ποδόσφαιρο". Για να προσθέσει: " Ονομάζομαι Γουόρτσεστερ Μπόνγκ και ζω στο Πρέσκοτ Βάλλει της Αριζόνα. Ο τρόπος παιχνιδιού σου με εμπνέει κάθε φορά που παίζω μπάλα, δυστυχώς δεν μπορώ όλα τα παιχνίδια της Μπράιτον απ' την τηλεόραση, γι' αυτό ψάχνω να βρω κάποια απ' τα στιγμιότυπα των αγώνων. Ευχαριστώ πολύ που είστε η έμπνευσή μου!"

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα θα φανταζόταν ο Μπονγκ ότι θα δεχόταν αυτό το γράμμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK