Θέλει να φύγει ο Μιραλάς

Μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, καθώς με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Βέλγος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα. Διαβάστε τους λόγους.

Θέλει να φύγει ο Μιραλάς

Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς συνδέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έμεινε τελικά στο "Γκούντισον Παρκ".

Ο χρόνος συμμετοχής του όμως τους τελευταίους μήνες δεν είναι αυτός που ο ίδιος θα επιθυμούσε, γεγονός που έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή.

"Η Ντόρτμουντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονταν, αλλά η Έβερτον με υποχρέωσε να μείνω στην ομάδα. Έδειξα κατανόηση επειδή η ομάδα νέων παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Έτσι έπρεπε να μείνω, αλλά στον δεύτερο γύρο ήμουν ξαφνικά λιγότερο στα παιχνίδια.

Υπάρχουν υποσχέσεις που δεν κράτησαν και επιπλέον είναι κάπως περίεργη η σχέση με τον προπονητή. Σύντομα θα κάνω μια συζήτηση μαζί του", δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

"Είχα δυόμιση όμορφα χρόνια στην Έβερτον. Έχω περάσει φοβερές στιγμές και γι'αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσω τον σύλλογο. Επομένως, δεν ξέρω εάν θα φύγω, είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρω σε συνεργασία με την οικογένειά μου", κατέληξε ο Βέλγος άσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK