Τίναξαν την μπάνκα οι ομάδες της Premier League

Οι ομάδες της Premier League έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό δαπανών των συλλόγων να μπορεί να φτάσει μέχρι και το 1 δισεκατομμύριο λίρες.

Μέχρι και ένα δισεκατομμύριο λίρες δηλαδή περίπου 1 δισεκατομμύριο 350 χιλιάδες ευρώ μπορεί να φτάσει το ποσό που ξόδεψαν οι ομάδες της Premier League κατά τη διάρκεια του θερινού μεταγραφικού παζαριού.

Συγκεκριμένα, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, το ποσό των δαπανών των συλλόγων έφτασε το 1.167.651.400 ευρώ, περίπου 30 εκατομμύρια περισσότερα από πέρυσι, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Στο ρεκόρ συνέβαλαν οι μεταγραφές των Κέβιν ντε Μπρούινε, Ραχίμ Στέρλινγκ και Οταμέντι στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και εκείνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ξεπέρασαν τα 100.000.000 λίρες.

Διαβάστε ακόμη:

Το ιλιγγιώδες ποσό για μεταγραφές στη Γιουνάιτεντ

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα