Τινάζει την μπάνκα για Σαούλ και Μανωλά η Γιουνάιτεντ

Την ώρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο περιμένει να ανακοινωθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταστρώνει ήδη τα μεταγραφικά του πλάνα με τους Σαούλ Νίγκεθ και Κώστα Μανωλά να έχουν μπει πολύ ψηλά στο μπλοκάκι του.

Τινάζει την μπάνκα για Σαούλ και Μανωλά η Γιουνάιτεντ

Έτοιμη για ένα "καυτό" καλοκαίρι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου από τον Ζοζέ Μουρίνιο έχει "κλείσει" εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ήδη οι άνθρωποι των "κόκκινων διαβόλων" εξετάζουν τους παίκτες που θα μπορούσαν να μετακομίσουν στο Μάντσεστερ.

Εκτός λοιπόν από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που αποτελεί διακαή πόθο του Πορτογάλου προπονητή, υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του. Ο λόγος για τον Σαούλ Νίγκεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Κώστα Μανωλά της Ρόμα.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Daily Mail, η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για τους δυο τους. Ο πρώτος φαίνεται πως έχει ρήτρα που αγγίζει τα 70.000.000 ευρώ. Ένα ποσό που κάλλιστα μπορεί να δαπανήσει η ομάδα από τη στιγμή που θα προσφέρει ένα μπάτζετ κοντά στα 250.000.000 ευρώ στον Μουρίνιο!

Ο 21χρονος Σαούλ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο σύλλογος και παίκτης φαίνεται πως συμφώνησαν σε αυτή τη ρήτρα. Όσον αφορά τον Μανωλά, τα βρετανικά δημοσιεύματα μιλούν για πρόταση που θα φτάνει τα 40.000.000 προκειμένου να πειστεί η Ρόμα να πει το "ναι" και να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ της. Ωστόσο για τον τελευταίο η Γιουνάιτεντ δεν παίζει μόνη της καθώς Άρσεναλ και Τσέλσι έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γι' αυτό αργεί η ανακοίνωση για Μουρίνιο
Η Γιουνάιτεντ δίνει ποσό-μαμούθ για τον Μανωλά!
To ιλιγγιώδες ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός αν πωληθεί ο Μανωλάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK