Πόσα παραπάνω να πάρει ο Ποτσετίνο...

Το "βασιλικό" συμβόλαιο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και η σειρά κατάταξης των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ποιους άφησε πίσω και ποιους δεν έφτασε ο Αργεντινός.

Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino watches his team during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at Wembley Stadium, in London, England, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η νέα επέκταση του συμβολαίου του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δύο χρόνια μετά την προηγούμενη, κόστισε στην Τότεναμ όσο μια ακριβή μεταγραφή.

Μήπως όμως δεν είναι ο αναμορφωτής των Λονδρέζων; Αφού επί των ημερών του Αργεντινού, τα "σπιρούνια" έφτασαν να παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο συνδυάζοντάς με καλές ευρωπαϊκές παρουσίες, όπως η εφετινή (παρουσία στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ).

Γι' αυτά και μόνο ο Ποτσετίνο δεσμεύτηκε ως το καλοκαίρι του 2023 έναντι 8.5 εκατομμυρίων λιρών (σχεδόν 10 εκατ. ευρώ) ανά χρονιά.

Με το εν λόγω ποσό ο 46χρονος έγινε ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Premier, ξεπερνώντας τις απολαβές του Πελεγκρίνι (7 εκατ. λίρες) στη Γουέστ Χαμ, του Κλοπ (7 εκατ. λίρες) στη Λίβερπουλ, του Κόντε (6.5 εκατ. λίρες) στην Τσέλσι και του Έμερι (6 εκατ. λίρες) στην Άρσεναλ.

Από ποιους χάνει μονάχα; Από τον Πεπ Γκουαρδιόλα (15.3 εκατ. λίρες) και τον Ζοζέ Μουρίνιο (15 εκατ. λίρες).

Μην είναι και... πλεονέκτης;

News 24/7

24MEDIA NETWORK