Δίνει Αντεμπαγιόρ για Μπεντέκε η Τότεναμ

Η Τότεναμ κινείται για την απόκτηση του Κρίστιαν Μπεντέκε από την Άστον Βίλα, προσφέροντας πέρα των χρημάτων και τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ως αντάλλαγμα.

Ο Κρίστιαν Μπεντέκε είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία. Ο Βέλγος επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι η Λίβερπουλ και η Τότεναμ.

Παρόλα αυτά, η εξωπραγματική ρήτρα (45.000.000 ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιό του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην επίτευξη συμφωνίας. Γι' αυτό το λόγο οι "Spurs" είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ως αντάλλαγμα πέρα από χρήματα, ώστε να πείσουν τους διοικούντες την Άστον Βίλα να παραχωρήσουν τον 24χρονο άσο.

Ο Τογκολέζος άσος χαίρει της εκτίμησης του προπονητή της Βίλα, Τιμ Σέργουντ, ο οποίος δεν θα έλεγε "όχι" στην απόκτησή του, καθώς είχε βρει το... κουμπί του κατά την κοινή θητεία τους στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα