"Φρέναρε" Γιουνάιτεντ ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων -μεταξύ αυτών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- ωστόσο δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Τότεναμ, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα.

"Φρέναρε" Γιουνάιτεντ ο Κέιν

Ο παίκτης που κέρδισε σίγουρα τις εντυπώσεις στην Premier League την σεζόν που διανύσαμε, ήταν ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός με 21 γκολ στο πρωτάθλημα και 31 συνολικά, έδωσε τα διαπιστευτήρια του, στην πρώτη του, ουσιαστικά γεμάτη σεζόν με την Τότεναμ.

Όπως είναι λογικό, πληθώρα μεγάλων ομάδων τον έχουν βολιδοσκοπήσει, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που κάνουν λόγο πως οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν μπει δυναμικά στο κόλπο απόκτησης του.

Ο 21χρόνος στράικερ έχει ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, για το το Euro U21, παρόλα αυτά φρόντισε να ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από τη μεταγραφολογία, ρίχνοντας "πόρτα" στους υποψήφιους "μνηστήρες" και συγκεκριμένα στους "κόκκινους διάβολους".

"Είμαι απόλυτα χαρούμενος στην Τότεναμ και το μέλλον μου είναι σε αυτή την ομάδα. Είναι όμως κολακευτικό το ενδιαφέρον απ' όπου κι αν προέρχεται. Η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα και έτσι πρέπει οι άνθρωποι να το βλέπουν. Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο λοιπόν τώρα, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και στοχεύω στην επόμενη σεζόν", δήλωσε ο νεαρός άσος των "σπιρουνιών

News 24/7

24MEDIA NETWORK