Συγκλονιστικές εξομολογήσεις του Αντεμπαγιόρ για την οικογένεια του

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ με μία ανάρτηση του στο facebook, έκανε κατάθεση ψυχής για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με την οικογένεια του. Διαβάστε παρακάτω τις τρομερές αποκαλύψεις του επιθετικού της Τότεναμ.

Συγκλονιστικές εξομολογήσεις του Αντεμπαγιόρ για την οικογένεια του

Η περίπτωση του Αντεμπαγιόρ σίγουρα δεν είναι απ' αυτές που βλέπουμε συχνά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τα πολλά λεφτά και η δόξα δεν συνωμοτούν αναγκαστικά και μία ευτυχισμένη ζωή. Το τι βάρος κουβαλάει ο καθένας είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται να το γνωρίζουν οι πολλοί και ο επιθετικός από το Τογκό, έχει πολύ μεγάλο βάρος στις πλάτες του.

Ο Αντεμπαγιόρ έβγαλε τα εσώψυχα του στο facebook και αναφέρθηκε στις "πληγές" που του έχουν προκαλέσει τα μέλη της οικογένειας του, τους οποίους παρότι στήριξε, αυτοί του γύρισαν την πλάτη. Στην αρχή αναφέρθηκε για την περίπτωση του αποθανών αδερφού του. Όταν το 2005 ο τότε 21χρόνος στράικερ (έπαιζε στην Μονακό) πληροφορήθηκε πως ο αδερφός είναι βαριά άρρωστος, ταξίδεψε άρον άρον στην πατρίδα του για τον επισκεφθεί.

"Όταν ήμουν στην Γκάνα, έμαθα τα νέα για τον αδερφό μου Πίτερ ο οποίος ήταν πολύ άρρωστος. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στο Τογκό για να τον δω και να τον βοηθήσω. Όταν έφτασα η μητέρα μου είπε να δώσω όσα πιο πολλά χρήματα μπορώ και εκείνη θα τα διορθώσει όλα. Μόνο ο θεός ξέρει πόσα της έδωσα. Οργάνωσα μία οικογενειακή συγκέντρωση για να λύσουμε όλα τα θέματα μας. Όταν ρώτησα την γνώμη τους μου είπαν να χτίσω ένα σπίτι για τον καθένα, δίνοντας τους μάλιστα και μηνιαίο μισθό, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντεμπαγιόρ.

Τόσο ο αδερφός του όμως όσο και η αδερφή δεν ανταπέδωσαν ούτε στο ελάχιστο την προσφορά του αδερφού τους, με τον πρώτο μάλιστα -όπως γράφει ο Αντεμπαγιόρ- να κλέβει κινητά τηλέφωνα: "Όταν ήμουν στην Μονακό ήθελα να σιγουρευτώ πως ο αδερφός μου θα είναι καλά για αυτό τον έβαλα σε μία ακαδημία ποδοσφαίρου. Πίστευα πως ήταν καλή ιδέα να τον εντάξω στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σε λίγους μήνες, από 27 παίκτες είχε κλέψει 21 κινητά. Στην μεγαλύτερη μου αδερφή αγόρασα πριν λίγα χρόνια ένα σπίτι στην Γκάνα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό για εκείνη να μείνει εκεί. Λίγους μήνες αργότερα όταν πήγα να την επισκεφτώ είδα ότι το σπίτι το είχε νοικιάσει χωρίς να με έχει ενημερώσει". Όταν πήρα τηλέφωνο για να της ζητήσω εξηγήσεις με προσέβαλε. Με είπε αχάριστο".

Όσον αφορά την μητέρα του, τόνισε πως παρόλο που της αγόρασε σπίτι στο Λονδίνο για να έχει τις καλύτερες ιατρικές παροχές, εκείνη του γύρισε την πλάτη ακόμη και όταν ο Αντεμπαγιόρ απέκτησε κόρη: "Την μητέρα μου την πήρα μαζί στο Λονδίνο για να είναι πιο ασφαλής και να μπορεί να κάνει τις καλύτερες ιατρικές εξετάσεις. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, την πήρα τηλέφωνο να της πω και εκείνη μου έκλεισε το κινητό. Δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για αυτό.

Της επέτρεψα να βάλει το όνομα μου και την φωτογραφία μου στην επιχείρηση της με τα μπισκότα για να πουλήσει περισσότερο. Τι άλλο να κάνω για να βοηθήσω την οικογένεια μου, απόρησε συγκλονισμένος ο Τογκολέζος.

Ο λόγος για τον οποίο ο Αντεμπαγιόρ προχώρησε σε τόσο αποκαλυπτικές λεπτομέρειες δεν ήταν για να εκθέσει τα μέλη της οικογένειας του: "Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω τις αφρικανικές οικογένειες μέσα από αυτή την ιστορία. Δεν έχω σκοπό να εκθέσω κανέναν από τους δικούς μου ανθρώπους".

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να έχει διώξει την μητέρα του από το σπίτι, με τον Αφρικανό να το διαψεύδει, λέγοντας πως όσοι διαδίδουν τέτοιες ανακριβείς πληροφορίες, έχουν σκοπό να τον βλάψουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK