Συνεχίζει στην Τότεναμ ο Ποτσετίνο: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο

Ασχέτως αν η Τότεναμ "κλέψει" τον τίτλο από τη Λέστερ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα παραμείνει στο πόστο του ως το καλοκαίρι του 2021.

Συνεχίζει στην Τότεναμ ο Ποτσετίνο: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο

Μία από τις λίγες ευκαιρίες της Τότεναμ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία μοιάζει να χάνεται μετά το 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ, τούτο πάντως δεν άρει την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο μάλιστα επιτεύχθηκε συμφωνία προκειμένου το συμβόλαιο που δεσμεύσει τον σύλλογο με τον Αργεντινό προπονητή ν' ανανεωθεί ως το τέλος της σεζόν 2020-21, έναντι του 2019 που λήγει το ισχύον.

Ο ίδιος ο Ποτσετίνο επιβεβαίωσε επί της ουσίας την παραμονή του στην Τότεναμ απαντώντας με ερώτηση σ' εκείνους που τον πολιόρκησαν για μια δήλωση. "Γιατί ν' αλλάξεις όταν νιώθεις την αγάπη των ανθρώπων και η προοπτική της ομάδας είναι μεγάλη;", αναρωτήθηκε. Και προσέθεσε: "Θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο μέλλον, πιστεύω στο πρότζεκτ του συλλόγου".

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ