Του Κέιν η "πόρτα" ακούστηκε μέχρι τη Μαδρίτη...

Αν οι άνθρωποι της Ρεάλ σκοπεύουν να διεκδικήσουν την υπογραφή τον Χάρι Κέιν, θα πρέπει να το κάνουν με τέτοιον τρόπο και συγκεκριμένα επιχειρήματα που να τον πείσουν. Διαφορετικά...

Του Κέιν η "πόρτα" ακούστηκε μέχρι τη Μαδρίτη...
Κέιν Ρονάλντο AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στα 24 του είναι λίγο μικρός για να δεσμεύσει το μέλλον του με μια και μόνο ομάδα. Παρόλα αυτά ο Χάρι Κέιν δεν φοβάται μια αιώνια σχέση με την Τότεναμ και το διαλαλεί. Ίσως να παίζει κάποιο παιχνίδι, της γάτας με το ποντίκι, περιμένοντας η Ρεάλ Μαδρίτης να τον διεκδικήσει με τους ευνοϊκότερους γι' αυτόν όρους. Ίσως όντως να είναι δεμένους με τους Λονδρέζους και να λέει όλη την αλήθεια. Ίσως πάλι να θέλει να κάνει όσο πιο... αναίμακτη γίνεται την αποχώρησή του, διότι θέλει να έχει μια καβάτζα, αν δεν του βγει η μεταγραφή.

Όποιο κι αν από τα παραπάνω ενδεχόμενα ισχύει, κρατάμε αυτό που δήλωσε ο Άγγλος γκολτζής, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογία αποχώρησής το ερχόμενο καλοκαίρι.

" Θα λάτρευα να είμαι ένας one-club man (σ.σ αυτός που παίζει μόνο σε μια ομάδα). Εξαρτάται από το πώς θα προχωρήσει ο σύλλογος, οι προπονητές, αλλά όπως έχω πει θέλω να μείνω, αφού είμαστε σε σπουδαία θέση αυτήν την περίοδο. Το προπονητικό είναι τρομερό, το νέο γήπεδο έρχεται, το επιτελείο είναι φανταστικό και έχουμε μια νεαρή ομάδα", αποκρίθηκε.

Και για την ώρα δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε... Για την ώρα...

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK