Χάρι Κέιν: The lord of hat-tricks

Ασταμάτητος! Ο Χάρι Κέιν έκανε χατ-τρικ στην έδρα της Μπέρνλι και η Τότεναμ σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Έπιασε τον Άλαν Σίρερ ο νεαρός επιθετικός, ενώ απειλεί και τον... Λιονέλ Μέσι (VIDEO)!

Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
harry kane AP IMAGES

Μόλις στα 24 του χρόνια ο Χάρι Κέιν αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο και μάλιστα από εκείνους που... πυροβολούν ασταμάτητα. Κόντρα στην Μπέρνλι ο Άγγλος άσος έκανε χατ-τρικ και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει 3-0, με αποτέλεσμα να πλησιάζει στην πρώτη τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό ήταν το έβδομο χατ-τρικ του Κέιν μέσα στο 2017! Πέντε έκανε στην Πρέμιερ Λιγικ, ένα στο FA Cup και ένα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τα ρεκόρ όμως δεν σταματούν εκεί για τον άσο της Τότεναμ.

Πλέον έφτασε τα 36 γκολ σε ένα ημερολογιακό έπος στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε τον Άλαν Σίρερ. Έτσι, αν σκοράρει κόντρα στην Σαουθάμπτον την Τρίτη (26/12) θα γράψει ιστορία.

Χάρι Κέιν: 36 γκολ σε 35 αγώνες

Άλαν Σίρερ: 36 γκολ σε 42 αγώνες

Πέραν όλων αυτών, ο Κέιν μετρά 53 τέρματα σε 49 αγώνες μέσα στο 2017 και θέλει άλλο ένα για να πιάσει τον Λιονέλ Μέσι! Αν τον ξεπεράσει θα πάρει το βραβείο στο... σπίτι.

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK