"Τρελάθηκε" ο Ρούνεϊ με την εφορία που του ήρθε

Το ποσό που καλείται να πληρώσει στην εφορία ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι εξωφρενικό για εμάς τους απλούς ανθρώπους. Ο Άγγλος σταρ, κύριος στις υποχρεώσεις του, έδωσε τα χρήματα, αλλά πλέον ζει με τον εφιάλτη και υπάρχει λόγος.

Everton's Wayne Rooney reacts during the Europa League group E soccer match between Everton and Atalanta at the Goodison Park stadium in Liverpool, England on Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
rooney AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει βγάλει και συνεχίζει να βγάζει πολλά χρήματα στη ζωή του...

Τα τεράστια ποσά, ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου θέλησε να τα αυξήσει κι άλλο. Έτσι, προσέλαβε ειδικούς επί των επενδύσεων για να τον συμβουλέψουν πού να βάλει τα χρήματά του ώστε να έχει κέρδος.

" Επένδυσε σε παραγωγές ταινιών του είπαν " και ο "Ρου" δεν το σκέφτηκε καθόλου. Τα μεγάλα κέρδη, όμως, αφύπνισαν την εφορία που χτύπησε την πόρτα του στράικερ της Έβερτον μ' ένα λογαριασμό... φαρμάκι.

Κρατηθείτε... 5.000.000 λίρες πλήρωσε ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε πρώτη φάση, στους αρμόδιους επί των οικονομικών, αλλά δεν γλίτωσε ακόμη.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η "Βασιλική Υπηρεσία Δημοσίων Εσόδων και Τελωνείων" έχει βάλει στο μάτι όλους τους διάσημους που έχουν επενδύσει από μικρά ποσά μέχρι εκατομμύρια σε παραγωγές ταινιών που... έσπασαν ταμεία.

Φανταστείτε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα η οικογένεια Ρούνεϊ έβαλε χρήματα στο "Avatar", οπότε...

Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι ο Άγγλος στράικερ, καθώς και στα οικογενειακά του είχε ζητήματα προ ολίγου καιρού, ενώ κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες η φήμη ότι σε μία βραδιά στο καζίνο έχασε 500.000 λίρες. Την εφορία του βέβαια την πληρώνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK