Τρία χρόνια μετά βρέθηκε ο "διάδοχος" του Τζέραρντ

Κανείς άλλος παίκτης της Λίβερπουλ δεν είχε φορέσει το "8" στην... μετά-Τζέραρντ εποχή. Κάτι που αναμένεται να συμβεί την επόμενη αγωνιστική σεζόν, μιας και στο "Ανφιλντ" έχουν βρει τον παίκτη που καλείται να... μπει στα παπούτσια του θρυλικού αρχηγού της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Τρία χρόνια μετά βρέθηκε ο "διάδοχος" του Τζέραρντ
ΑΡ

Ο αριθμός "8" στην ομάδα της Λίβερπουλ έχει ταυτιστεί με ένα όνομα: Στίβεν Τζέραρντ.

Άλλωστε, αυτό ήταν το νούμερο που φορούσε στο πίσω μέρος της φανέλας του απ' τη σεζόν 04/05, μέχρι και την δύση της καριέρας του την περίοδο 15/16 στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Πάντως, από τότε που ο εμβληματικός αρχηγός αποχώρησε απ' το "Άνφιλντ" μέχρι και σήμερα, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει φορέσει την φανέλα με το "8". Όχι, όμως για πολύ ακόμα.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η βρετανική "Sun", απ' τη νέα αγωνιστική περίοδο θα... ανήκει στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ναμπί Κειτά, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά το ζήτησε απ' την διοίκηση του συλλόγου και εκείνοι δεν του χάλασαν χατίρι. Είναι το νούμερο που είχε και στην Λειψία.

Για τον 23χρονο μέσο απ' την Γουινέα, η Λίβερπουλ έπρεπε να ξηλώσει απ' τα ταμεία της 60 εκατομμύρια λίρες, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ τον πιστεύουν στο Μέρσεϊσαϊντ και δη ο Κλοπ, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Θα καταφέρει ο Κειτά να... χωρέσει στην φανέλα με το "8" του θρυλικού Στίβεν Τζέραρντ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK