Η Γουότφορντ απέλυσε τον Μάρκο Σίλβα με... πρωτοφανή ανακοίνωση!

Το εντυπωσιακό φετινό ξεκίνημα της Γουότφορντ στην Premier League δεν είχε συνέχεια και έτσι η διοίκησή της πήρε την απόφαση να "τιμωρήσει" τον Μάρκο Σίλβα, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου!

Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η εκκίνηση της σεζόν βρήκε την Γουότφορντ να παίρνει σπουδαία αποτελέσματα και να φτάνει ακόμα σε σημείο να είναι ελάχιστα πίσω από τις ομάδες της... πρώτης ταχύτητας, όμως το τελευταίο δίμηνο τα πράγματα δεν ήταν εξίσου καλά και αυτό φάνηκε από 1 νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές της Premier League.

Εδώ και λίγο καιρό είχαν ακουστεί μάλιστα τα πρώτα σενάρια περί σκέψης αντικατάστασης του Μάρκο Σίλβα και τελικά αυτά επιβεβαιώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) με τις "σφήκες" να ανακοινώνουν επίσημα την απόλυση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού!

Βέβαια, φρόντισε να το κάνει με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς στην ανακοίνωση υποστηρίζει πως η απόφαση επηρεάστηκε από την πρόσφατη κρούση που έγινε στον Πορτογάλο τεχνικό από άλλο σύλλογο της Premier League (σ.σ. Έβερτον): "Η Γουότφορντ χώρισε τους δρόμους της με τον Μάρκο Σίλβα. Αυτή ήταν μία δύσκολη απόφαση που δεν την πήραμε ελαφρά τη καρδία.

Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο σύλλογος είναι πεπεισμένος πως η πρόσληψη του Σίλβα ήταν σωστή και αν δεν είχε γίνει η παράνομη προσέγγιση από άλλη ομάδα της Premier League γαι τις υπηρεσίες του θα συνεχίζαμε υπό τις οδηγίες του.

Ο καταλύτης για αυτή την απόφαση ήταν η παράνομη προσέγγιση, κάτι που το διοικητικό συμβούλιο θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο τόσο στην συγκέντρωση της ομάδας όσο και στα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα το μακροπρόθεσμο μέλλον της Γουότφορντ να μπει σε κίνδυνο.

Για την ασφάλεια και την επιτυχία του ποδοσφαιρικού συλλόγου, το διοικητικό συμβούλιο έκρινε πως έπρεπε να γίνει η αλλαγή.

Ο σύλλογος θα επιδιώξει να κάνει γρήγορα την πρόσληψη του νέου προπονητή και μέχρι τότε δεν θα υπάρξει κάποια άλλη ανακοίνωση", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη Γουότφορντ για το διαζύγιο με τον Σίλβα, με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει πως τη θέση του Σίλβα θα πάρει άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια, που θα υπογράψει εντός της ημέρας συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Σας υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο το όνομα του Μάρκο Σίλβα είχε "παίξει δυνατά" για τον πάγκο της Έβερτον όταν εκείνη αναζητούσε το διάδοχο του Ρόναλντ Κούμαν, με την ομάδα του Λίβερπουλ να εξετάζει την περίπτωση του πρώην "ερυθρόλευκου" αλλά τελικά να δίνει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Σαμ Αλαρντάις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK