Κολλημένος με τον Ελαμπντελαουί ο Σίλβα: Toν θέλει και σε τρίτη ομάδα!

Μετά τον Ολυμπιακό και τη Χαλ, ο Μάρκο Σίλβα θέλει να πάρει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και στη Γουότφορντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει "βάλει στο ραντάρ" του τον Νορβηγό μπακ, και θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό!

Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP) AP

Δημοσίευμα της " Mirror" αποκαλύπτει την επόμενη μέρα μεταγραφικού σχεδιασμού της Γουότφορντ. Το περασμένο Σάββατο (27/5), ο Μάρκος Σίλβα ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, ως αποτέλεσμα των καλών εμφανίσεών του στον πάγκο της Χαλ. Από την οποία θέλει να πάρει... τρεις παίκτες πακέτο για να την επόμενη απαιτητική σεζόν της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, θέλει να ξοδέψει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες, για να φέρει τον Γιακούποβιτς, τον Γκροσίτσκι και τον Ελαμπντελαουί!

Κολλημένος με τον Ελαμπντελαουί ο Σίλβα: Toν θέλει και σε τρίτη ομάδα!

Ο Νορβηγός μπακ, είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό στον Ολυμπιακό, την περίοδο 2015-16, ενώ την επόμενη σεζόν, ο Σίλβα τον πήρε δανεικό στη Χαλ.

Οι δύο χρονιές φαίνεται να ήταν καταλυτικές, με τον νέο τεχνικό της Γουότφορντ να τον ζητάει πάλι, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστεί να διαπραγματευτεί με την προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τις 5.5 εκατομμύρια λίρες και αναμένεται να δούμε αν θα γίνει ο... γάμος μεταξύ των δύο πρώην ερυθρόλευκων.

Photo credits: Danny Lawson/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK