Ο "εφιάλτης της Ιταλίας" υποψήφιος αντί-Σίλβα!

Η Γουότφορντ κινδυνεύει να χάσει τον Μάρκο Σίλβα από την Έβερτον και τσεκάρει ήδη για πιθανούς αντικαταστάτες, με έναν εξ αυτών να φέρνει αλλεργία σε ΟΛΟΥΣ τους... Ιταλούς!

Ο "εφιάλτης της Ιταλίας" υποψήφιος αντί-Σίλβα!

Το ξεπέταγμα του Μάρκο Σίλβα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι τέτοιο που δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια από τώρα να τον δούμε σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε τις ικανότητές του σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Ολυμπιακό και πλέον συνεχίζει το θετικότατο έργο του και στην Premier League, με την Χαλ να είναι ο πρώτος σταθμός και η Γουότφορντ δεύτερος, την ώρα που οι φήμες τον θέλουν κοντά στο... Λίβερπουλ.

Τα αγγλικά ΜΜΕ επιμένουν πως η Έβερτον ασκεί αφόρητη πίεση στους ανθρώπους των "σφηκών" για να δώσουν το ελεύθερο ώστε να αποχωρήσει ο Σίλβα με το... αζημίωτο, και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του στο "Vicarage Road" είναι μοιρασμένες.

Τι θα συμβεί αν φύγει; Η Γουότφορντ ψάχνει για το Plan B μέσω μίας λίστας προπονητών που έχει στα χέρια της, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως σε αυτήν βρίσκεται και ένας συμπατριώτης τους που αυτή τη στιγμή είναι persona non grata σε όλη τη χώρα!

Πρόκειται για τον Τζαν Πιέρο Βεντούρα που συνέδεσε το όνομά του με τον αποκλεισμό της "σκουάντρα ατζούρα" από τελική φάση Μουντιάλ μετά το μακρινό... 1958, με τον 69χρονο πάντως τεχνικό να αναζητάει μία ακόμα ευκαιρία για να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται πάντως να την έχει αν σκεφτεί κανείς πως η Γουότφορντ εμπιστεύτηκε στο τιμόνι της, πριν τον Μάρκο Σίλβα, έναν άλλον Ιταλό: τον Βάλτερ Ματσάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK