Θα τα πουν στα... δικαστήρια Μάρκο Σίλβα και Γουότφορντ!

Η Γουότφορντ δεν έχει ακόμα έρθει σε συμφωνία με τον Μάρκο Σίλβα για την αποζημίωσή του και ο Πορτογάλος είναι έτοιμος για αγώνα στα... δικαστήρια!

Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Έχουν περάσει 2,5 εβδομάδες από την ημέρα που η Γουότφορντ ανακοίνωσε επίσημα την αποπομπή του Μάρκο Σίλβα από την τεχνική ηγεσία της (σε αυτήν βρίσκεται πλέον ο Χάβι Γκράθια), ωστόσο οι δύο πλευρές εξακολουθούν να μην βρίσκουν τη χρυσή τομή όσον αφορά στις... λεπτομέρειες του διαζυγίου τους.

Όπου "χρυσή τομή" βάλτε δίπλα τη λέξη "αποζημίωση", με την εφημερίδα "Times" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τα χρήματά του μέσω της νόμιμης οδού.

Συγκεκριμένα, θεωρεί πως δικαιούται μισθούς έξι μηνών, ήτοι 750.000 λίρες μαζί με μπόνους (υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017 για δύο χρόνια με ετήσιο κασέ 1.500.000 λιρών) και για αυτό σκέφτεται σοβαρά να οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Όσον για το λόγο που καθυστερεί η Γουότφορντ να τον αποζημιώσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι διοικούντες εκτιμούν πως δεν πρέπει να καταβληθεί η αποζημίωση που επιθυμεί ο Σίλβα από τη στιγμή που μίλησε με την Έβερτον και παραβίασε όρους του συμβολαίου του.

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωση της απομάκρυνσής του, η Γουτφορντ άφησε να εννοηθεί πως ο Σίλβα είχε επηρεαστεί από την προσπάθεια της Έβερτον να τον αποκτήσει και το όλο κλίμα επηρέασε αρνητικά και τους παίκτες με αποτέλεσμα τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Για την ιστορία ο Μάρκο Σίλβα με τον ίδιο τρόπο είχε αποχωρήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Δηλαδή... μαλωμένος με τον πρόεδροι (διοίκηση) και καταφεύγοντας στα δικαστήρια για να διεκδικήσει την αποζημίωση που ζητούσε και δεν του έδιναν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK