Τί γκολάρα έβαλες Χολέμπας!

Το κάρφωσε! Η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ στο "Riverside" κόντρα στη Μίντλεσμπρο με τον Χοσέ Χολέμπας να ξετινάζει τα δίχτυα του Βίκτορ Βαλντές με ασύλληπτη βολίδα (VIDEO)!

Τί γκολάρα έβαλες Χολέμπας!

Τι γκολ ήταν αυτό! Η Γουότφορντ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 54ο λεπτό μέσα στην έδρα της νεοφώτιστης Μίντλεσμπρο έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χοσέ Χολέμπας, λίγες ημέρες μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας.

Τί γκολάρα έβαλες Χολέμπας!

Λίγο μετά από ένα πέναλτι που ζήτησαν οι παίκτες του Βάλτερ Ματσάρι και δεν τους δόθηκε, η μπάλα στρώθηκε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και σε θέση αριστερά για τον Έλληνα αριστερό μπακ, και εκείνος εξαπέλυσε έναν αριστερό "κεραυνό" που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βίκτορ Βαλντές που δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Το γκολ μάλιστα αυτό έφτανε και περίσσευε στην Γουότφορντ για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού κράτησε το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως ο Χολέμπας είναι πλέον πρώτος σκόρερ στη φετινή Premier League όσον αφορά στα σουτ εκτός περιοχής, έχοντας 2 γκολ, όσα και οι Φελίπε Κοουτίνιο (Λίβερπουλ) και Κέβιν Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι).

Τί γκολάρα έβαλες Χολέμπας!

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 0-1 (HIGHLIGHTS)

ΤΑ ΤWEETS ΤΗΣ ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΓΙΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK