Ανακοινώθηκε ο Σαμαράς

Παίκτης της Γουέστ Μπρομ είναι και επίσημα ο Γιώργος Σαμαράς. Ο Έλληνας διεθνής αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με το σύλλογο. Το νούμερο "30" επέλεξε για τη φανέλα.

Ανακοινώθηκε ο Σαμαράς

Στη Γουέστ Μπρομ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Σαμαράς. Ο Έλληνας διεθνής που είχε μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ, αφού απέρριψε αρκετές ομάδες το φετινό καλοκαίρι τελικά διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και τη Γουέστ Μπρομ.

Ο σύλλογος προσθέτει μια ακόμα λύση στην επιθετική του γραμμή. Ο Σαμαράς θα πρέπει να ανταγωνιστεί τώρα τους Σαΐντο Μπεραχίνο και Βίκτορ Ανιτσέμπε για μια θέση στην επίθεση της Γουέστ Μπρομ.

Ο 29χρονος επιθετικός, αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παρουσιάστηκε από το σύλλογο.

"Αποκτήσαμε έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και είμαι στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσω στο σύλλογο", τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Άλαν Ιρβάιν στην παρουσίαση του Σαμαρά, ενώ συνεχίζοντας τόνισε:

"Ο Γιώργος έχει παίξει σε μεγάλα παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει. Είμαι ενθουσιασμένος με τις επιθετικές λύσεις που έχουμε".

Ο Σαμαράς, δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον το Σάββατο (23/8), καθώς δεν είχε προλάβει να δηλωθεί, ωστόσο θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Δεύτερη φορά στην Αγγλία

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαμαράς είχε περάσει για δύο χρόνια από το αγγλικό πρωτάθλημα όταν είχε φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι τη διετία 2006-2008. Είχε 54 εμφανίσεις και 8 γκολ, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Σέλτικ όπου έμεινε 6 σεζόν στην πιο επιτυχημένη θητεία της μέχρι τώρα καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη:

Επιστρέφει Αγγλία ο Γιώργος Σαμαράς

News 24/7

24MEDIA NETWORK