Αποκαλύφθηκαν οι παίκτες... κλέφτες του ταξί στη Βαρκελώνη!

Η Γουέστ Μπρομ παραδέχθηκε πως τέσσερις ποδοσφαιριστές της ξεσάλωσαν με το παραπάνω κατά την παραμονή της ομάδας στη Βαρκελώνη. Η τετράδα που έφτασε μέχρι και να κλέψει ένα ταξί αποκαλύφθηκε. Ανάμεσα τους πρώην διεθνής Άγγλος και παίκτης της Σίτι.

Αποκαλύφθηκαν οι παίκτες... κλέφτες του ταξί στη Βαρκελώνη!

Το... μυστικό "έσπασε" και η ταυτότητα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Γουέστ Μπρομ που αναστάτωσαν τη Βαρκελώνη γνωστοποιήθηκε!

Οι Τζόνι Έβανς, πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 36χρονος Γκάρεθ Μπάρι, πρώην διεθνής της Αγγλίας και άσος της Σίτι, ο Τζέικ Λίβερμορ, 28 ετών και ο Μπόαζ Μάιχιλ, 35 ετών ήταν η τετράδα που την κοπάνησε από το ξενοδοχείο της ομάδας και έκλεψε ένα ταξί για... πλάκα.

Η Γουέστ Μπρομ παραδέχθηκε νωρίτερα το γεγονός, ωστόσο τα ονόματα των παικτών δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Μερικές ώρες αργότερα, Ισπανοί φαν που είχαν φωτογραφηθεί με τους παίκτες κατά την παραμονή τους σε γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού τους... κάρφωσαν στα social media.

Μην έχοντας πλέον διέξοδο και αφού ήταν θέμα ωρών να αποκαλυφθούν, καθώς οι ισπανικές Αρχές τους είχαν προσαγάγει για την κλοπή, οι τέσσερις έμπειροι μπαλαδόροι εξέδωσαν ανακοίνωση μετάνοιας, ζητώντας από το κλαμπ και τους οπαδούς να τους συγχωρέσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τετράδα είχε καταναλώσει αλκοόλ και αποφάσισε να κλέψει το ταξί το οποίο παράτησε τελικά έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα για τη μίνι προετοιμασία της στη Βαρκελώνη.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK