Σαμαράς: "Απογοητευμένος που δεν κλήθηκα στην Εθνική"

Απογοητευμένος από τη μη κλήση του στην Εθνική δηλώνει ο Γιώργος Σαμαράς σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουέστ Μπόμιτς. Παράλληλα, τονίζει πως είναι έτοιμος να αποδείξει την αξία του και να βγάλει στο γήπεδο τη δουλειά που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα με τη φανέλα της Αγγλικής ομάδας.

Σαμαράς: "Απογοητευμένος που δεν κλήθηκα στην Εθνική"

Αρχικά αναφέρθηκε στην έλλειψη προετοιμασίας: "Είναι μία περίεργη σεζόν μέχρι στιγμής. Ήμουν πίσω σε φυσική κατάσταση, καθώς ήρθα στην ομάδα 6 με 7 εβδομάδες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έκανα προπονήσεις μόνος μου και έπρεπε να φτάσω τους συμπαίκτες μου, κάτι που είναι δύσκολο κατά τη διάρκεια της χρονιάς".

Ύστερα κλήθηκα στην Εθνική ομάδα και δεν είχα τη δυνατότητα να παραμείνω και να δουλέψω Έπειτα επέστρεψα, προπονήθηκα ξανά, βελτίωσα το επίπεδο ετοιμότητάς μου, όμως έφυγα ξανά για την Εθνική. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν έχεις το χρόνο να δουλέψεις όπως θέλεις στην ομάδα σου.

Όμως τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες νιώθω καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ελπίζω πλέον πως θα έρθουν καλύτερες μέρες".

Σαμαράς: "Απογοητευμένος που δεν κλήθηκα στην Εθνική"

Όσον αφορά τη μη κλήση του στην Εθνική για τους αγώνες με Νησιά Φαρόε και Σερβία, τόνισε: "Η αλήθεια είναι παρά την απογοήτευση για το γεγονός πως δεν κλήθηκα ξανά στην Εθνική τον Νοέμβριο, είχα την ευκαιρία να δουλέψω 10 μέρες περισσότερες στη Γουέστ Μπρομ. Έπαιξα και στο φιλικό με τη Λέστερ".

Ενώ τέλος, δήλωσε πως είναι έτοιμος για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου: "Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα και αντιλαμβάνομαι πως τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και ο προπονητής μου καταλαβαίνουν τι παίκτης είμαι και τι μπορώ να κάνω. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω την αξία μου στον προπονητή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK