Ανατινάχτηκε η ιστορική έδρα της Γουέστ Χαμ!

Το Boleyn Ground στις φλόγες! Δείτε την ιστορική έδρα της Γουέστ Χαμ να ανατινάσεται για τις ανάγκες νέας κινηματογραφικής ταινίας και διαβάστε σχόλια οπαδών της που έβγαλαν πίκρα και απογοήτευση βλέποντας τις κατεστραμένες εξέδρες (videos).

Ανατινάχτηκε η ιστορική έδρα της Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ έχει γυρίσει οριστικά σελίδα εδώ και μερικούς μήνες, αποχαιρετώντας το Boleyn Ground (γνωστό και ως Upton Park), έδρα της για 112 ολόκληρα χρόνια, για να μετακομίσει στο νέο και υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης οι φίλοι των "σφυριών" υπέστησαν ένα μεγάλο... σοκ.

Ανατινάχτηκε η ιστορική έδρα της Γουέστ Χαμ!

Αυτό προήλθε από τις αποκρουστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ανατίναξη της θρυλικής έδρας του συλλόγου, με τις ελεγχόμενες εκρήξεις να γίνονται στο πλαίσιο των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Πιρς Μπρόσναν (θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017) με τίτλο "Final Score".

Πέρα από τον διάσημο ηθοποιό που ενσάρκωσε στο παρελθόν τον James Bond, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν και οι Ντέιβ Μπαουτίτστα (πρώην σταρ του WWE) και Ρέι Στίβενσον, με το story της ταινίας να θέλει ένοπλους κακοποιούς να κρατούν ομήρους σε γήπεδο 35.000 ανθρώπους!

Φωτιές, καπνοί και συντρίμμια συνέθεσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα για τους φίλους της Γουέστ Χαμ και οι περισσότεροι από αυτούς εξέφρασαν δυσαρέσκεια, απογοήτευση αλλά και αποτροπή για το γεγονός πως η ιστορική έδρα δέχτηκε αυτό το "χτύπημα" για τις ανάγκες μίας κινηματογραφικής παραγωγής.

Δείτε χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter:

News 24/7

24MEDIA NETWORK