Αυτή είναι η διάγνωση για τον Μαζουακού

Όπως σας είχε αποκαλύψει η στήλη "Το Ευαγγέλιο", ο τραυματισμός του Αρτούρ Μαζουακού στον αγώνα με την Άκρινγκτον δεν ήταν ελαφρύς όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Διαβάστε για το μίνιμουμ διάστημα που θα χρειαστει να μείνει εκτός γηπέδων ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Αυτή είναι η διάγνωση για τον Μαζουακού

Άτυχος αποδείχτηκε ο Αρτούρ Μαζουακού. Ο Γάλλος αριστερός μπακ της Γουέστ Χαμ τραυματίστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Άκρινγκτον και όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής είναι αναγκασμένος να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για τουλάχιστον 1,5 μήνα λόγω προβλήματος στο γόνατο.

"Το Ευαγγέλιο" είχε κάνει γνωστό από το βράδυ της Πέμπτης πως το τραύμα στο πόδι του παίκτη ήταν σοβαρό και πως θα τον κρατούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, με την επιβεβαίωση να έρχεται το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Σλάβεν Μπίλιτς, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε:

"Ο Αρτούρ Μαζουακού έπαθε ζημιά στους συνδέσμους και θα ξέρουμε καλύτερα μέσα σε μία εβδομάδα όταν θα επιστρέψει. Θα είναι όμως απόντας για τουλάχιστον έξι εβδομάδες", δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός των "σφυριών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τον... γλωσσόφαγαν τον Μαζουακού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK