Ετοιμάζει πρόταση για Ιμπραχίμοβιτς η Γουέστ Χαμ!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουέστ Χαμ βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, με τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας να ετοιμάζουν μία μεγάλη προσφορά προκειμένου να τον δελεάσουν.

Ετοιμάζει πρόταση για Ιμπραχίμοβιτς η Γουέστ Χαμ!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου με τη Παρί Σεν Ζερμέν και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα πολύ δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα ο Σουηδός σούπερ σταρ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αγγλία και την Premier League. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας " Sun", οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τα "σφυριά", γνωρίζοντας πως δεν μπορούν να τον δελεάσουν με κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αναμένεται να του προσφέρουν κλειστό διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 8.000.000 ευρώ! Παρόλα αυτά, ο "Ίμπρα" πολύ δύσκολα θα αποδεχθεί τη δελεαστική πρόταση, αφού θέλει να αγωνιστεί σε τοπ ομάδα για -τουλάχιστον- ακόμη ένα χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK