Ήρθε Ιούλιο, τον... φεύγουν Γενάρη και τους έβγαλε στη σέντρα!

Ο Τσιτσαρίτο αποτέλεσε μεγάλο στοίχημα για την Γουέστ Χαμ που τον απέκτησε το καλοκαίρι έναντι 18.000.000 ευρώ, ωστόσο η κακή πορεία της ομάδας, αλλά και το γεγονός πως και ο ίδιος κινείται... χαμηλά φούντωσε τις φήμες φυγής του το Γενάρη κιόλας. Τι απάντησε ο ίδιος.

Ήρθε Ιούλιο, τον... φεύγουν Γενάρη και τους έβγαλε στη σέντρα!

Ο Χαβιέρ Ερνάντεζ για να έρθει στην Γουέστ Χαμ χρειάστηκε τα "Σφυριά" να πληρώσουν 18.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι από την Λεβερκούζεν.

Ωστόσο μερικούς μήνες μετά οι φήμες έχουν φουντώσει και ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται έτοιμος να φύγει από την Αγγλία με προορισμό την Ισπανία, καθώς Βαλένθια και Σεβίλλη φέρονται να είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στη 15η θέση και ο Μεξικανός έχει πετύχει μόλις τρία γκολ! Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στον 29χρονο να βγει δημόσια και να κατηγορήσει μερίδα του Τύπου ότι ψεύδεται όσον αφορά εκείνον και την παραμονή του στην ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο Τσιτσαρίτο έγραψε στα social media: " Αυτό είναι ψέμα! Είμαι πολύ χαρούμενος στη Γουέστ Χαμ."

Με αυτό του το μήνυμα ο πρώην επιθετικός των Γιουνάιτεντ και Ρεάλ ξεκαθάρισε ότι μένει Λονδίνο, την ίδια ώρα όμως που τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να θέλει να φύγει συνεχίζονται δυναμικά.

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terrill

News 24/7

24MEDIA NETWORK