"Ματιές" σε Μιραλάς από Γουέστ Χαμ

Για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, ενδέχεται να προχωρήσει το καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ, προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της.

"Ματιές" σε Μιραλάς από Γουέστ Χαμ

Δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Mirror", αναφέρει πως η Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν ενδέχεται να κάνει "κρούση" στον Κέβιν Μιραλάς, για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τα "σφυριά" μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Άντι Κάρολ στο γόνατο, ο οποίος θα χάσει όλη την σεζόν, έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα στην επιθετική τους γραμμή και στις τάξεις της συλλόγου κρίνουν απαραίτητη την προσθήκη ενός ποιοτικού επιθετικού.

Το συμβόλαιο του Βέλγου, λήγει τον επόμενο χρόνο και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας τους. Η σχέση του εξάλλου με τον προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μαρτίνες δεν είναι και οι ιδανικότερες, ιδιαίτερα μετά το περιστατικό με το χαμένο πέναλτι, κόντρα στην Γουέστ Μπρομ τον Ιανουάριο.

Ο Μιραλάς εξάλλου, έχει δηλώσει ανοιχτά πως: " θα με ενδιέφερε μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου", γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Γουέστ Χαμ να ντύσει με τα χρώματα της τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK