Ο Μόγιες πέταξε στα... σκουπίδια μεταγραφή 20.000.000 ευρώ!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες χρειάζεται να κάνει ριζικές αλλαγές για να πετύχει να σώσει την Γουέστ Χαμ από τον υποβιβασμό. Μία εκ των αποφάσεών του... αχρηστεύει μεταγραφή των "σφυριών" αξίας 20.000.000 ευρώ.

FILE - In this file photo dated Monday, Dec. 26, 2016, Sunderland manager David Moyes reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England. Sunderland manager David Moyes has resigned after the team's relegation from the English Premier League. The former Manchester United coach announced his decision at a meeting with the club hierarchy in London on Monday, May 22, 2017. (AP Photo/Rui Vieira, File)
David Moyes AP IMAGES

Το περασμένο καλοκαίρι είχε σηκωθεί μπόλικη... σκόνη στην προσπάθεια της Γουέστ Χαμ να κάνει δικό της τον Τσιτσαρίτο. Τελικά, τα "σφυριά" τα βρήκαν στα 20.000.000 ευρώ για να πάρουν τον Μεξικανό στράικερ από τον Λεβερκούζεν.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του αγγλικού κλαμπ, όμως, με τον ερχομό του Ντέιβιντ Μόγιες έχει στείλει στα... πιτς τον Τσιτσαρίτο!

Οι δύο άνδρες είχαν αποδείξει και κατά την κοινή τους πορεία στην Μάντσεστερ ότι τα... χνώτα τους δεν ταιριάζουν γεγονός που συνεχίζεται και στο Λονδίνο.

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θεωρούν πως η Γουέστ Χαμ πέταξε ξανά ένα τεράστιο ποσό σε μία μεταγραφή που δεν πείθει και επί των ημερών Μόγιες, δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποχωρήσει κιόλας, αφού λογίζεται ως τέταρτη λύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK