Πανό για Χίτλερ στις εξέδρες του "Άνφιλντ"!

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ πήγαν στον "Άνφιλντ" και τίμησαν τη μνήμη του Μπόμπι Μουρ όμως στο φινάλε αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν πανό με αναφορά στον Χίτλερ (PHOTOS).

Πανό για Χίτλερ στις εξέδρες του "Άνφιλντ"!
© ACTION IMAGES VIA REUTERS

Η Γουέστ Χαμ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία τη φετινή σεζόν όμως το απόγευμα του Σαββάτου αντιλήφθηκε πως ήταν απίθανο να πάρει κάτι θετικό από το ματς του "Άνφιλντ", με την Λίβερπουλ να είναι ισοπεδωτική και να επικρατεί με το άνετο 4-1.

Το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης πέρασε πάντως σε δεύτερη μοίρα για τους οπαδούς των "σφυριών" αφού αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν δύο γεγονότα στις εξέδρες.

Το ένα αφορούσε τα 25 χρόνια από το θάνατο του Μπόμπι Μουρ, με τη διοίκηση του συλλόγου να βγάζει συλλεκτικά μπλουζάκια και να τα δίνει στους εκδρομείς οπαδούς της, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση στις εξέδρες του γηπέδου της Λίβερπουλ.

Το άλλο γεγονός κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και τις εκδηλώσεις μνήμης για τον Μπόμπι Μουρ, με τους οπαδούς να εκφράζουν της δυσαρέσκειά τους για τις κινήσεις της διοίκησης με πανό που έκανε αναφορά στον Αδόλφο Χίτλερ!

"Μπράντι, Σάλιβαν & Γκολντ (σ.σ, η αναφορά ήταν για ιδιοκτήτη, πρόεδρο και αντιπρόεδρο), έχετε κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο Ανατολικό Λονδίνο από τον Αδόλφο Χίτλερ, Έξω", έγραφε πανό που υψώθηκε από τους οπαδούς.

Σημειώνεται πως η Γουέστ Χαμ είναι ομάδα με έδρα το Ανατολικό Λονδίνο, το οποίο την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε πληγεί πάρα πολύ από τους βομβαρδισμούς της γερμανικής αεροπορίας, την εποχή που ο Αδόλφος Χίτλερ προσπαθούσε να επιβληθεί σε όλο τον κόσμο...

Πανό για Χίτλερ στις εξέδρες του "Άνφιλντ"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK