Τρελό "κράξιμο" σε Μαζουακού από τους φανς της Γουέστ Χαμ

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού "κρέμασε" την ομάδα του πιάνοντας δύο φορές τη μπάλα σε λιγότερο απο ένα λεπτό, η Γουέστ Μπρόγμουιτς προηγηθηκε μόλις στο 8΄ με το πέναλτι προσφορά του Γάλλου και οι οπαδοί των "σφυριών" ήταν αμείλικτοι μαζί του. Δείτε χαρακτηριστικά μηνύματα... αγάπης μέσω του Twitter.

Τρελό "κράξιμο" σε Μαζουακού από τους φανς της Γουέστ Χαμ

Το ματς της Γουέστ Χαμ στο "Χόθορνς" απέναντι στην Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Αρτούρ Μαζουακού, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να υποπέφτει σε γκάφα πριν συμπληρωθεί καν το δεκάλεπτο και να "υποχρεώνει" ουσιαστικά την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς να κυνηγάει το σκορ.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ έδειξε μάλιστα πως είναι ανεπείδεκτος μαθήσεως: αρχικά έκανε φάουλ έξω από την περιοχή κάνοντας χέρι ενώ μετά την εκτέλεση του φάουλ από πλευράς γηπεδούχων βρήκε τη μπάλα με ξανά με το χέρι (!), αυτή τη φορά μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του και χωρίς να έχει την παραμικρή πίεση, και επέτρεψε στους "μπάγκις" να κάνουν το 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαντλί στο 8'.



"Αυτά τα λίγα τρελά δευτερόλεπτα κόστισαν στην ομάδα του", ανέφερε η Daily Mail στο Live της αναμέτρησης ενώ τα... χειρότερα σχόλια για τον Μαζουακού ήρθαν από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ, που ξεσάλωσαν εναντιον του μέσω του Twitter.

"Μαζουακού άλλαξε άθλημα", "Παίκτης-ανέκδοτο", "Είναι αυτός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;", "Αν έχω πει ποτέ καλά λόγια για τον Μαζουακού τα παίρνω πίσω", "τα πιο πεταμένα λεφτα στην ιστορία της Γουέστ χαμ" , "ο τύπος είναι ηλίθος, που τον βρήκαμε" !! Μερικά μόνο από τα πάρα πολλά σχόλια κατά του Γάλλου αριστερού μπακ για την ατυχή του έμπνευση στο ξεκίνημα του αγώνα.

Στην συνέχεια πάντως αρκετοί χρέωναν στον μαζουακού ευθύνη και για τα άλλα δύο γκολ που δέχθηκε η Γουεστ Χαμ μέχρι την λήξη του ημιχρόνου(ήταν 3-0). Συγκεκριμένα, τον κατηγορούσαν πως ήταν σε λάθος θέση στο 2-0 και...γιάρδες μακριά απο τον αντιπαλό του στην φάση του 3-0! Απο οτι φαίνεται οι οπαδοί της Γουεστ Χαμ πάνε να ξεπεράσουν και εκείνους του Ολυμπιακού στην"απαξίωση" ( για διαφορετικούς λόγους) του Μαζουακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK