Η Τσάρλτον δεν θα ξεχάσει ποτέ τον οπαδό που έπεσε από τα πυρά του Μασούντ

Στις 22 Μαρτίου ο κόσμος παρακολουθούσε συγκλονισμένος την τρομοκρατική επίθεση του Καλίντ Μασούντ στο Γουέστμινστερ της Αγγλίας. Ανάμεσα στους τέσσερις νεκρούς και ο Κίθ Πάλμερ, οπαδός της Τσάρλτον. Διαβάστε το συγκινητικό στόρι.

Η Τσάρλτον δεν θα ξεχάσει ποτέ τον οπαδό που έπεσε από τα πυρά του Μασούντ
© TWITTER - @CAFCOFFICIAL

Ο Καλίντ Μασούντ χρειάστηκε μόλις 82 δευτερόλεπτα για να σπείρει το θάνατο στην περιοχή του Γουέστμινστερ το μεσημέρι της 22 Μαρτίου. Ο αιματηρός απολογισμός της... επέλασης του 52χρονου: τέσσερις νεκροί και πενήντα.

Ανάμεσά τους και ο Κιθ Πάλμερ, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος έτυχε να βρεθεί στο μοιραίο σημείο την συγκεκριμένη στιγμή, χάνοντας τη ζωή του!

Ο Πάλμερ ήταν φανατικός οπαδός της Τσάρλτον (ομάδα γ' κατηγορίας πλέον) και η διοίκησή της, μαθαίνοντας για το χαμό του πήρε μια απόφαση για να τιμήσει τη μνήμη του.

Η Τσάρλτον δεν θα ξεχάσει ποτέ τον οπαδό που έπεσε από τα πυρά του Μασούντ
© PA

Μετά το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης Απριλίου, απέναντι στην Ντονς, θα δώσουν το 50% από τις εισπράξεις των εισιτηρίων στην οικογένεια του Πάλμερ: τη γυναίκα και την 5χρονη κόρη του.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας θα δωρίσουν στην οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα το ποσοστό του μηνιάτικου που αντιστοιχεί σ' ένα παιχνίδι.

Θα φορέσουν επίσης μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Σε συνδυασμό με αυτά, οι "άντικς" θα φορούν ειδικά σχεδιασμένες φανέλες που θα γράφουν τον αριθμό υπηρεσίας του, ενώ σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα καντηλάκι προς τιμήν του πίσω από το στάδιο.

Μπορεί να παίζει στην τρίτη κατηγορία Αγγλίας, αλλά η κίνησή της είναι επιπέδου... Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK