Εσώκλειστος στο σπίτι ο Αγκουέρο!

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Σέρχιο Αγκουέρο μετά το ατύχημα που είχε στην Ολλανδία. Πήγε και τον επισκέφτηκε στην Αγγλία ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, με σκοπό να τον βοηθήσει! Τι δήλωσε για την κατάσταση του παίκτη.

Manchester City's Sergio Aguero walks on the pitch during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday March 19, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Sergio Aguero AP IMAGES

Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου ο επιθετικός της Σίτι βρέθηκε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα το Άμστερνταμ για να παρακολουθήσει τη συναυλία Κολομβιανού τραγουδιστή. Δυστυχώς για τον ίδιο, ο οδηγός του ταξί που τον μετέφερε έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω σε κολώνα.

Ο παίκτης τη... γλίτωσε με σπασμένα πλευρά και αυτό γιατί η ζώνη ασφαλείας που φορούσε του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή. Αρκετές ημέρες αργότερα η κατάσταση είναι λίγο... περίεργη για τον 29χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Αγγλία για να δει από κοντά τον παίκτη και να τον εξετάσει. Οι δηλώσεις του έχουν προβληματίσει αρκετά τόσο τους φιλάθλους της Σίτι όσο και εκείνους της "Αλμπισελέστε".

"Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, ούτε να μπει ή να βγει από το αυτοκίνητο του μόνος του! Για να είμαι ειλικρινής, δεν έμοιαζε σε καλή κατάσταση, γιατί ήθελε πολύ να έρθει στην Αργεντινή", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η ψυχολογική του κατάσταση είναι κακή. Αυτό το ατύχημα θα τον αφήσει εκτός για δυο παιχνίδια με την εθνική, γιατί θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον ενάμισι μήνα".

Πλέον όλοι έχουν πέσει πάνω στον Αγκουέρο έτσι ώστε να του... φτιάξουν το κέφι.

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK