Φιάσκο: Μόλις ... 5 άτομα μαζεύτηκαν στην πορεία για τον Σάντσες

Οι συμπατριώτες οπαδοί του Αλέξις Σάντσες δεν άντεχαν να βλέπουν το αστέρι τους να “χαραμίζεται” στην Άρσεναλ. Για αυτό και μέσω Facebook, είχε δημιουργηθεί εκδήλωση που είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 14.000 άτομα. Τη “μέρα της κρίσης” όμως εμφανίστηκαν μόνο 5!

Φιάσκο: Μόλις ... 5 άτομα μαζεύτηκαν στην πορεία για τον Σάντσες

Η προγραμματισμένη πορεία στη Χιλή για τη φυγή του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ δεν πήγε και τόσο καλά. Παρ' ότι η εκδήλωση στο Facebook, είχε μαζέψει παραπάνω από 14.000 συμμετέχοντες, οι Χιλιανοί φαίνεται πως είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν και την περίφημη μέρα εμφανίστηκαν στην κεντρική πλατεία μόνο οι ... 5 διοργανωτές!

Η εθνική πορεία για τη φυγή του Αλέξις Σάντσεθ από την Άρσεναλ, είχε την υποστήριξη πολλών Χιλιανών και μη, που δεν μπορούσαν να βλέπουν το “αστέρι” τους να χαραμίζεται προσπαθώντας μόνος του σε μία ομάδα. “Δε θέλουμε να παίξει στη Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα, θέλουμε να είναι κάπου που να παλεύει μαζί με άλλους 10 παίκτες για να πάρει αποτελέσματα”.

Η κινητοποίηση που ξεκίνησε ως αστείο μεταξύ φίλων, έλαβε την προσοχή media και κόσμου, με τα τελικά αποτελέσματα όμως να είναι παραπάνω από... αστεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK