Ο επόμενος σταθμός του Βενγκέρ μετά την Άρσεναλ

Βενγκέρ και Άρσεναλ χωρίζουν ύστερα από 22 χρόνια με τους αντικαταστάτες να είναι πολλούς. Ποιο θα είναι όμως το μέλλον του Αλσατού τεχνικού; Κοντινός άνθρωπος του 68χρονου αποκάλυψε πιθανό προορισμό του και δεν είναι κάποιος σύλλογος που φαντάζεστε.

Arsenal manager Arsene Wenger attends a training session with his team at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP)
Arsenal manager Arsene Wenger attends a training session with his team at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP) AP IMAGE

Πάνε λίγες μέρες από την ανακοίνωση της Άρσεναλ πως ο Αρσέν Βενγκέρ αποφασίζει να χωρίσει τους δρόμους του με τον σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που προκάλεσε αίσθηση στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς 22 χρόνια κοινής συμβίωσης μόνο λίγα δεν θεωρούνται. Όλα τα ρεπορτάζ έσπευσαν να βρουν τον "διάδοχο" του Αλσατού, όμως κανείς δεν αναφέρθηκε στο μέλλον του ίδιου.

Ο Πατ Ράις, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του 68χρονου κόουτς που θήτευσε πλάι του στον λονδρέζικο σύλλογο για 12 χρόνια, αποκάλυψε πως ο Βενγκέρ μπορεί να μη βρεθεί στο "τιμόνι" κάποιου άλλου κλαμπ, αλλά σε διοικητικό ρόλο της UEFA ή της FIFA.

Ο Άγγλος πιστεύει πως, ναι μεν ο πολύπειρος προπονητής θα βρίσκεται στα σενάρια ανάληψης ευρωπαϊκών πάγκων, ωστόσο οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις τον σέβονται απεριόριστα και θα μπορούσαν να τον δελεάσουν, ώστε να "εισχωρήσει" σε αυτές.

Ο Ράις δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky News: " Νομίζω ότι έχει κερδίσει απεριόριστο σεβασμό που θα μπορούσε να γίνει εύκολα προπονητής σε άλλη ομάδα, άμα το ήθελε. Γνωρίζω ότι τον εκτιμά πολύ η UEFA και η FIFA που δεν θα εκπλησσόμουν αν είχε την ευκαιρία να αποκτήσει κάποιο ρόλο σε μία από τις δύο".

Το ποδόσφαιρο είναι η αγάπη του. Όταν δούλευα εκεί όλοι πηγαίναμε την επόμενη μέρα στη προπόνηση και συζητούσαμε τι είδους ταινία ή κωμικό σόου παρακολουθήσαμε το προηγούμενο βράδυ ή αν βρεθήκαμε έξω στο κέντρο του Λονδίνου. Αυτός θα ερχόταν και θα ρώταγε αν είδε κανείς το Γιουβέντους - Ρόμα ή το Μπαρτσελόνα - Μάλαγα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK