Ο PFA βοηθά τον Σάνσομ να ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού

Ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, προτίθεται να βοηθήσει τον παλαίμαχο διεθνή άσο, Κένι Σάνσομ να ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια.

Ο PFA βοηθά τον Σάνσομ να ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού

Ο παλαίμαχος αμυντικός της εθνικής Αγγλίας, Κένι Σάνσομ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καταχρήσεων, τα οποία έχουν φέρει τη ζωή του σ' ένα τέλμα. Αποκορύφωμα, η απόπειρα αυτοκτονίας όταν έμεινε άστεγος.

Ο 56χρονος πρώην άσος των Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ, αγωνίστηκε σε 86 αγώνες με το εθνόσημο, αποτελώντας μέλος των "λιονταριών" σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (1982, 1986), ενώ πραγματοποίησε περισσότερες από 300 συμμετοχές με τους "κανονιέρηδες" τη δεκαετία του '80.

Το 2013, εργάστηκε στην Κρίσταλ Πάλας ως πρεσβευτής στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς "έμπλεξε" με τον τζόγο και το αλκοόλ.

Γνωρίζοντας τη δυσχέρεια στην οποία έχει επέλθει, ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, ανακοίνωσε πως προτίθεται να βοηθήσει τον Σάνσομ να ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο BBC πριν από δύο χρόνια, είχε τονίσει πως "βλέπει το φως στο τέλος του τούνελ" από τους εθισμούς του, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν αρμονικά, καθώς όπως αποκάλυψε σε μεταγενέστερη συνέντευξή του, ξόδεψε τη μηνιαία σύνταξή των 850 ευρώ από την PFA σε αλκοόλ.

"Υπάρχει ένας φαύλος κύκλος στην περίπτωση του Κένι, όμως η PFA είναι εδώ και θα είναι για πάντα εδώ γι' αυτόν", ανέφερε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Μάικλ Μπένετ.

Διαβάστε ακόμα:

Δεκαπέντε αστέρια της Premier League που έχουν πτωχεύσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK