Θέλει να αναλάβει την Μπόλτον ο Γιαννακόπουλος

Δημοσίευμα της "Bolton News" αναφέρει πως ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επιθυμεί να αναλάβει τη διοίκηση της Μπόλτον και ηγείται ενός σχήματος επιχειρηματιών που προτίθενται να εξαγοράσουν τις μετοχές της ομάδας από τον νυν μεγαλομέτοχο, Έντι Ντέιβις.

Θέλει να αναλάβει την Μπόλτον ο Γιαννακόπουλος

Ο Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στην "Bolton News" δεν διέψευσε, ούτε όμως και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω την ομάδα στην καρδιά μου. Αγάπησα τις πέντε σεζόν που αγωνίστηκα στην Μπόλτον. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου συνυπήρξαμε τότε μαζί. Για την ώρα δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο για τα επιχειρηματικά μου σχέδια", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004.

Σημειώνεται πάντως, ότι μία αγγλική εταιρία ονόματι "Sports Shield" κατέθεσε πρόταση την Πέμπτη για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μπόλτον. Την ίδια ώρα, αν και δεν είναι σαφες ότι ο Ντέιβις προτίθεται να πουλήσει, το ενδεχόμενο να γίνει πράξη η σχετική πρωτοβουλία του πρώην διεθνούς Έλληνα άσου, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η Μπόλτον αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας (Championship) και μετά από 16 αγώνες βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιαννακόπουλος: "Δεν μπορώ να ξεχάσω το 1-4"

News 24/7

24MEDIA NETWORK