Βαρέθηκε να ζει στο ξενοδοχείο ο Μουρίνιο!

Το τελευταίο διάστημα φαντάζει εφιαλτικό για τον Μουρίνιο. Όχι μόνο εντός του γηπέδου στον πάγκο της ManUtd αλλά και εκτός λόγω του... ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Βαρέθηκε να ζει στο ξενοδοχείο ο Μουρίνιο!
© EAMONN AND JAMES CLARKE/PA IMAGES

Λέτε ο Ζοζέ Μουρίνιο να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ ή απλά να διανύει μία άσχημη "φάση";

Ό,τι και να συμβαίνει, το σίγουρο είναι πως δεν του αρέσει το γεγονός πως βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του (εκείνοι μένουν στο Λονδίνο) και είναι αναγκασμένος να διαμένει σε ξενοδοχείο τους τελευταίους μήνες, παίζοντας... κρυφτούλι από τους παπαράτσι καθε φορά που βγαίνει από αυτό.

Αυτόν τον εκνευρισμό δεν είχε μάλιστα πρόβλημα να τον βγάλει προς τα έξω μέσω δηλώσεών του στο "Sky Sports: "Ξέρετε την ιστορία των παπαράτσι. Είναι εκεί κάθε ημέρα. Όλοι ξέρουν το όνομα του ξενοδοχείου που διαμένω (σ.σ. Lowry Hotel).

Βαρέθηκε να ζει στο ξενοδοχείο ο Μουρίνιο!
© EAMONN AND JAMES CLARKE/PA IMAGES

Για εμένα είναι καταστροφή εδώ γιατί θέλω να περπατήσω καμιά φορά και δεν μπορώ. Για να πάω σε ένα εστιατόριο πρέπει να διασχίσω γέφυρα. Είναι πολύ άσχημο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να αγοράσει σπίτι στο Μάντσεστερ, απάντησε: "Δεν ξέρω. Η κόρη μου θα γίνει 20 ετών την επόμενη εβδομάδα, ο γιος μου 17 σε μερικούς μήνες. Πάνε σε Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, ποδόσφαιρο στο Λονδίνο. Εκεί είναι οι φίλοι τους. Είναι σε μια ηλικία που δεν μπορούν να με ακολουθούν όπως παλιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μουρίνιο ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν άνδρες!
Οι εφημερίδες στο Νησί ξεφτιλίζουν τον Μουρίνιο
Διασυρμός και στα social media για Μουρίνιο
Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK