Λαοθάλασσα από 54.000 οπαδούς στο "Άνφιλντ" για ένα ματς... ταξίδι στις αναμνήσεις!

Την ώρα που στην ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει μπει... λουκέτο, τα γήπεδα της Premier League γεμίζουν ακόμα και σε ματς παλαιμάχων, με το τελευταίο παράδειγμα το Λίβερπουλ-Μπάγερν!

Λαοθάλασσα από 54.000 οπαδούς στο "Άνφιλντ" για ένα ματς... ταξίδι στις αναμνήσεις!

Μπορεί στην Ελλάδα να μην βλέπουμε ποδόσφαιρο σε επίπεδο Super League μετά της διακοπής του πρωταθλήματος που επέβαλε η Πολιτεία ελέω των επεισοδίων και της διακοπής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όμως στην Αγγλία καταφέρνουν οι φίλαθλοι και βλέπουν θέαμα υψηλού επιπέδου ακόμα και όταν δεν υπάρχει δράση στην λαμπερή Premier League.

Πώς έγινε αυτό; Τελευταίο παράδειγμα η διεξαγωγή φιλικού το Σάββατο (24/3) μεταξύ θρυλικών μορφών της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου στις τρεις τελευταίες δεκαετίες, με 54.000 κόσμο να κατακλύζουν κάθε γωνιά του "Άνφιλντ" για να χειροκροτήσουν παίκτες που έγραψαν χρυσές σελίδες δόξας με τη φανέλα των δύο ιστορικών συλλόγών.

Λαοθάλασσα από 54.000 οπαδούς στο "Άνφιλντ" για ένα ματς... ταξίδι στις αναμνήσεις!

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στο χορτάρι του ιστορικού αρχηγού Τζέραρντ και του Κάραγκερ των 737 συμμετοχών με την κόκκινη φανέλα, καθώς επίσης και η επιλογή του Τσάμπι Αλόνσο να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο με την Λίβερπουλ και ένα με την Μπάγερν, με τα έσοδα από το συγκεκριμένο ματς να ξεπερνούν το 1.000.000 λίρες και να διατίθενται για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει φτιάξει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε χωρίς νικητή αλλά με κερδισμένο το κοινό αφού είδε συνολικά 10 γκολ, πέντε από κάθε ομάδα. Τα γκολ για τους Άγγλους οι Κάουτ (5), Όουεν (9'), Φάουλερ (17', 45') και Κβάρμε (88') και για τους Γερμανούς οι Τόνι (20'), Ζίκλερ (23' 33') , Σέρχιο (30') και Αλόνσο (73').

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΘΡΥΛΟΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ντούντεκ (Τζέιμς), ΜακΑτίρ (Κβάρμε), Άγκερ, Κάραγκερ, Ρίισε (Μπαμπ), ΜακΜάναμαν (Μπέργκερ), Τζέραρντ, Φάουλερ (Γκαρσία), Όουεν (Σμίτσερ Ρας (Όλντριτζ), Αλόνσο (Χάμαν (ΜακΆλιστερ), Κάιτ

ΘΡΥΛΟΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Μπουτ (Γκοσποντάρεκ), Ζε Ρομπέρτο, Ντεμιτσέλις, Λιζαραζού, Ματέους (Πφλούγκλερ), Τάρνατ (Αλόνσο), Ζίκλερ, Σέρχιο (Μισίμοβιτς), Μακάι (Οτλ), Έλμπερ, Τόνι (Ζίμερμαν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK