Ο Αλαρντάις ανακοινώνεται από την Ομοσπονδία της Αγγλίας

Ο Σαμ Αλαρντάις κέρδισε το χρίσμα της διαδοχής του Ρόι Χόντσον στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας και την Πέμπτη θ' ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Καμία έκπληξη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, η οποία προτίμησε γηγενή προπονητή για τη θέση του ομοσπονδιακού δίνοντας το χρίσμα στον Σαμ Αλαρντάις.

O 61χρονος τεχνικός της Σάντερλαντ ήταν ο ένας εκ των δύο βασικών υποψηφίων, καθώς μοιραζόταν τις πιθανότητες με τον Στιβ Μπρους. Στην τελική ευθεία ωστόσο κέρδισε έδαφος και πρόλαβε να κόψει πρώτος το νήμα.

Ο Αλαρντάις έχει μακρά θητεία στους πάγκους δουλεύοντας στις Πρέστον, Μπλάκπουλ, Νοτς Κάουντι, Μπόλτον, Νιούκαστλ, Μπάκμπερν και Γουέστ Χαμ, προτού πέρυσι αναλάβει τις "μαυρόγατες".

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός για τη (για οκτώ χρόνια) δουλειά τους "γουόντερερς", όταν και συνυπήρξε με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Η επιλογή του είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, θα κριθεί όμως από τ' αποτελέσματα. Σε πρώτη φάση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον όμιλο με Σλοβακία, Σκωτία, Σλοβενία, Λιθουανία και Μάλτα.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα