Η εκπληκτική αλλαγή του Γκασκόιν (PHOTOS)

Αγνώριστος είναι ο Πολ Γκασκόιν το τελευταίο διάστημα, ύστερα από την έναρξη του προγράμματος αποτοξίνωσης, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, ακολουθεί πιστά, με αποτέλεσμα να έχει βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του.

Η εκπληκτική αλλαγή του Γκασκόιν (PHOTOS)

Ο πρώην Άγγλος διεθνής, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δείχνει φανερά πιο υγιής, με περισσότερα κιλά και δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που ήταν λίγο καιρό πριν.

Η εκπληκτική αλλαγή του Γκασκόιν (PHOTOS)
© FAMEFLY.NET

Ο "Γκάζα" σε δηλώσεις του στη "Sun", παραδέχθηκε πως μόνο ο ίδιος μπορεί να σώσει τον εαυτό του: "Ξέρω πως είναι η μόνη αλήθεια. Όσο βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, τότε θα μπορώ να ευχαριστηθώ τη ζωή. Ο μόνος που μπορεί να με σώσει είναι ο ίδιος μου ο εαυτός", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Έκανα εξετάσεις. Στην καρδιά, στα νευρά, στο συκώτι. Όλα είναι καλά και είμαι τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Δεν πρέπει όμως να ξαναπιάσω μπουκάλι".

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα, η αποτοξίνωση βρίσκεται ακόμα σε πρόωρο στάδιο και θα χρειαστεί ακόμα αρκετό χρονικό διάστημα για να αποθεραπευτεί. Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να αντέξει μακριά από το αλκοόλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK