Η κίνηση του Έμερι εντυπωσίασε τους φίλους της Άρσεναλ με το... καλημέρα

Ο Έμερι είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ. Ανήκει όμως ήδη και στην... καρδιά των οπαδών της ομάδας, καθώς η κίνησή του, κατά την επίσημη παρουσίασή του μπροστά στις κάμερες, εκτιμήθηκε απεριόριστα από τους Λονδρέζους (VIDEO).

PSG head coach Unai Emery, left, greets Arsenal manager Arsene Wenger prior to the Champions League group A soccer match group between Paris Saint Germain and Arsenal at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
PSG head coach Unai Emery, left, greets Arsenal manager Arsene Wenger prior to the Champions League group A soccer match group between Paris Saint Germain and Arsenal at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP IMAGE

Η εποχή Ουνάι Έμερι ξεκίνησε με κάθε επισημότητα στην Άρσεναλ. Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, ο πάγκος των κανονιέρηδων "αλλάζει" χέρια και όλοι περιμένουν να δουν αν ο Ισπανός θα αποδειχτεί άξιος αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ.

Η παρουσίασή του στον κόσμο πραγματοποιήθηκε μέσω συνέντευξης Τύπου, όπου ο 46χρονος τεχνικός θέλησε να "μπει" στη συνείδηση των οπαδών της αγγλικής ομάδας με το... καλημέρα. Και πράγματι τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, παρότι τα αγγλικά του δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, προσπάθησε να μιλήσει καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης στη γλώσσα του συλλόγου που αναλαμβάνει, θέλοντας να δείξει το σεβασμό του προς αυτόν, αλλά και οι οπαδοί να εκτιμήσουν αυτή του τη κίνηση.

Οι φανς του κλαμπ έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά στο Twitter την αγγλική ομιλία του νέου τους κόουτς, ενώ δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια που ανέφεραν ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από τον επιθετικό της Τότεναμ και αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

Ο Έμερι έχει "μεταναστεύσει" δύο φορές στη καριέρα του για δουλειά και ο λονδρέζικος σύλλογος θα αποτελέσει τη τρίτη, με τις προηγούμενες να σημειώνονται στη Ρωσία για τη Σπαρτάκ Μόσχας και τη Γαλλία για τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτός ήταν και ένας σημαντικός λόγος, ώστε ο Βάσκος προπονητής να μην "εξασκήσει" ποτέ τις ξένες γλώσσες, μια και τα περισσότερα επαγγελματικά χρόνια της ζωής του τα "πέρασε" στη γενέτειρα χώρα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΕΡΙ:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK