Η μεγάλη επιστροφή του Καντονά στο Μάντσεστερ

Ο Ερίκ Καντονά μπορεί να έχει αποστασιοποιηθεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα για χάρη του κινηματογραφικού "κόσμου", ετοιμάζεται όμως να κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στο "Ολντ Τράφορντ", ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια (PHOTO).

Manchester United's captain Eric Cantona holds the FA Cup following his team's win against Liverpool at London's Wembley Stadium Saturday May 11, 1996. Cantona scored the only goal in the last minutes of the game.(AP PHOTO/ Max Nash)
Manchester United's captain Eric Cantona holds the FA Cup following his team's win against Liverpool at London's Wembley Stadium Saturday May 11, 1996. Cantona scored the only goal in the last minutes of the game.(AP PHOTO/ Max Nash) AP IMAGE

Μπορεί να αποσύρθηκε "ξαφνικά" από την ενεργό δράση το 1997, περίοδο κατά την οποία αγωνιζόταν ακόμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Ερίκ Καντονά επιστρέφει στον τόπο του... εγκλήματος, ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια.

Τελευταία φορά που ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο "Ολντ Τράφορντ" ήταν τον Αύγουστο του 2001, με παρουσία 15 λεπτών σε φιλικό με τη Σέλτικ. Τώρα έρχεται να επανεμφανιστεί στο γήπεδο για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνει η UNICEF.

Στις 10 Ιουνίου λοιπόν, ο 52χρονος θα πατήσει ξανά στο... σπίτι του, με συμπαίκτες τους Γιουσέιν Μπολτ, Μο Φάρα, Όλι Μουρς και Γκόρντον Ράμσεϊ.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Καντονά: " Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σου. Το ότι θα γυρίσω στο "Ολντ Τράφορντ", μου δημιουργεί ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Γυρίζω για να κάνω αυτόν τον αγώνα, τον καλύτερο όλων των εποχών. Ας σημειώσουμε ιστορία όλοι μαζί ξανά για μία τελευταία φορά".

Είναι λογικό πολύς κόσμος των "κόκκινων διαβόλων" να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του παλιού τους αστέρα, μια και 82 γκολ σε 150 εμφανίσεις και επίδειξη σπάνιας τεχνικής δύσκολα μπορούν να "σβηστούν" από το μυαλό των φίλων της Γιουνάιτεντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK